Spring naar content

Opleiding de Sport van Morgen

De bewegelijke werknemer

WORD COACH VAN JOUW EIGEN ONTWIKKELING!

Let op! Door het succes van de eerste programma’s hebben we besloten een extra groep te laten starten. De deadline voor inschrijving hiervoor is 25 januari!

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen? Word nu coach van jouw eigen ontwikkeling met de opleiding de Sport van Morgen.

De opleiding is gericht op persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap voor iedereen met een loopbaan in de sport. Ben of ken jij iemand die werkzaam is bij een sportbond, sportvereniging of een andere organisatie in de sportsector, dan zijn wij op zoek naar jou! Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen tijdens de opleiding ‘De Sport Van Morgen 2021’

Download hier de brochure voor de Sport van Morgen

Podcast persoonlijke ontwikkeling
In de vierde aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat Taner Kahraman in gesprek met Esli de Kok (KNRB) en Tim Jenniskens (Fanbased) over waarom en hoe je aan de slag moet gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bespreken zij ook de ervaringen uit de Sport voor Morgen.

Inschrijfformulier Sport van Morgen

  • Op basis van jouw functie en werkervaring stellen we uitdagende groepen samen.
  • Op basis van jouw functie en werkervaring stellen we uitdagende groepen samen.
  • Geef een korte beschrijving waarom jij mee wilt doen aan de Sport van Morgen.