Spring naar content

Disclaimer

Handige informatie

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door de Werkgeversorganisatie in de Sport (WOS).

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze website verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij zijn niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website of van de op of via de website ter beschikking gestelde informatie.

De modellen die je op deze website vindt, kan je gebruiken binnen de eigen organisatie. Indien je informatie van onze website wilt delen met anderen, is dit mogelijk. Wij vragen je dan wel om sportwerkgever.nl als bron te vermelden en een link naar www.sportwerkgever.nl te plaatsen.