Spring naar content

Cao-app Werken in de Sport

CAO Sport

De CAO Sport in je broekzak

Met de handige Cao-app heb jij nu altijd de meest actuele CAO Sport bij de hand. Zo heb je eenvoudig toegang tot alle arbeidsvoorwaarden zoals die zijn afgesproken in jouw cao!

Informatie over CAO Sport
Doel van de app is heldere en juiste informatie geven aan iedereen die te maken heeft met de CAO Sport. De app is laagdrempelig en overzichtelijk. Je kunt snel bij de gewenste informatie en kunt tevens je mening geven. Alle informatie uit de CAO Sport is per hoofdstuk aan te klikken, waardoor je alles per onderwerp kunt bekijken. Verder bevat de app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen en antwoorden en een agenda met alle belangrijke data voor zowel werkgevers als werknemers. Ook bevat de app de ‘denk-mee-functie’ om jouw input over arbeidsvoorwaarden en werken in de sport te geven.

De app downloaden
De app is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de App Store (voor Apple). Na installatie kan de app direct worden gebruikt. Zet je notificatie aan om op de hoogte te zijn van het alle updates. Downloaden dus, en je hebt altijd de juiste informatie bij je!

De CAO App is een initiatief van Samen Presteren, arbeidsmarktfonds voor de sport.

Ontdek het in de Play Store
Ontdek het op Google Play