Spring naar content

Team

Over WOS

Team

Bij Werkgevers in de Sport ligt een prachtige uitdaging. Ik ben er enerzijds van overtuigd dat ik, gezien mijn juridische achtergrond, begrip heb voor de rol/dienstverlening van WOS.

Lees verder ›

Bij de WOS ligt mijn focus op projecten ten aanzien van arbeidsvoorwaardenontwikkeling, waarbij je kunt denken aan de volgende thema’s: functiewaardering (FNM), medezeggenschap en duurzame inzetbaarheid

Lees verder ›

Als themaverantwoordelijke Duurzame Inzetbaarheid ontwikkel ik visie en sectorbeleid voor de sport van morgen. Input uit gesprekken met werkgevers en Jong Oranje verwerk ik in arbeidsvoorwaarden- beleid, evenals de inspiratie die ik ophaal uit externe netwerken en andere sectoren.

Lees verder ›

Binnen de WOS ben ik voornamelijk actief op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. De Europese projecten waar de WOS in deelneemt en de tewerkstellingsvergunningen zijn projecten waar ik met veel plezier aan werk.

Lees verder ›

Bij de WOS kun je bij mij terecht voor alles wat betreft het secretariaat en als ik je niet verder kan helpen dan weet ik meestal bij wie je wèl moet zijn.

Lees verder ›

ls beleidsadviseur bij de WOS werk ik aan verschillende HR-projecten voor werkgevers binnen de sportsector. Ik ben overtuigd van het…

Lees verder ›

De komende twee jaar ben ik binnen de WOS werkzaam als stagiair beleidsadviseur. In deze tijd houd ik mij onder andere bezig met het verbeteren van het arbeidsmarktplatform werkenindesport.nl en daarnaast ondersteun ik de andere collega’s bij diverse projecten.

Lees verder ›