Spring naar content

Team

Over WOS

Team

Bij Werkgevers in de Sport ligt een prachtige uitdaging. Ik ben er enerzijds van overtuigd dat ik, gezien mijn juridische achtergrond, begrip heb voor de rol/dienstverlening van WOS.

Lees verder ›

Bij de WOS ligt mijn focus op projecten ten aanzien van arbeidsvoorwaardenontwikkeling, waarbij je kunt denken aan de volgende thema’s: functiewaardering (FNM), medezeggenschap en duurzame inzetbaarheid

Lees verder ›

Als themaverantwoordelijke Duurzame Inzetbaarheid ontwikkel ik visie en sectorbeleid voor de sport van morgen. Input uit gesprekken met werkgevers en Jong Oranje verwerk ik in arbeidsvoorwaarden- beleid, evenals de inspiratie die ik ophaal uit externe netwerken en andere sectoren.

Lees verder ›

Binnen de WOS ben ik voornamelijk actief op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. De Europese projecten waar de WOS in deelneemt en de tewerkstellingsvergunningen zijn projecten waar ik met veel plezier aan werk.

Lees verder ›

Bij de WOS kun je bij mij terecht voor alles wat betreft het secretariaat en als ik je niet verder kan helpen dan weet ik meestal bij wie je wèl moet zijn.

Lees verder ›

Als beleidsadviseur bij de WOS werk ik aan verschillende HR-projecten voor werkgevers binnen de sportsector. Ik ben overtuigd van het belang van sport voor de samenleving en de kracht van sport om mensen te inspireren en verbinden.

Lees verder ›

Het komende jaar ben ik binnen de WOS werkzaam als projectmedewerker. Dit combineer ik aankomend jaar nog met het laatste jaar van mijn master Sportbeleid en Sportmanagement aan de Universiteit Utrecht.

Lees verder ›

Als juridisch beleidsadviseur arbeidszaken ben ik verantwoordelijk voor alle juridische vraagstukken binnen onze organisatie. Denk hierbij aan vraagstukken over de cao Sport en de steeds veranderende wetgeving op het gebied van arbeidsrecht. Geen rechtsgebied is zo dynamisch als het arbeidsrecht.

Lees verder ›

Als communicatieadviseur ben ik eindverantwoordelijk voor al onze uitingen. Onwijs leuk om op deze manier bij te dragen aan de mooiste sector van ons land!

Lees verder ›