Spring naar content

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Lidmaatschap

Leden van de WOS profiteren van verschillende voordelen, waaronder:

Krachtig netwerk
De WOS biedt een krachtig netwerk binnen én buiten de sport met een ledenbestand wat bestaat uit onder andere nationale sportbonden, provinciale sportservicebureaus, regionale en lokale sportondersteunende organisaties.

Collectief voordeel
Met haar krachtige netwerk binnen én buiten de sector profiteren leden van de WOS van collectieve voordelen. Leden kunnen gebruik maken van de diensten van onder andere HR adviseurs, arbeidsjuristen, fiscalisten en arbodiensten tegen gereduceerd tarief. Bovendien genieten leden ook kortingen op onder andere auto- en woonverzekering (Centraal Beheer), zorgverzekering en ontvangen zij extra zorgpakketten en ruimere vergoedingen passend in de sport (Zilveren Kruis / VGZ).

Inhoudelijke bijeenkomsten
De WOS organiseert het hele jaar door inhoudelijke bijeenkomsten, thema workshops en inspiratiesessies. Samen met onze leden inspireren, motiveren en dragen we bij aan de ontwikkeling van onze sector.

Ondersteuning op HR gebied
Leden kunnen gebruik maken van gratis ondersteuning op HR gebied. Zij kunnen met vragen terecht bij het bureau met de helpdesk, kunnen gebruik maken van verschillende instrumenten zoals modelovereenkomsten, stroomschema’s en een Risico Inventarisatie en Evaluatie Sport én kunnen gebruik maken van alle beschikbare informatie uit de kennisbank.

Kwalitatief goede arbeidsvoorwaarden
De WOS voert namens alle aangesloten sportwerkgevers de onderhandelingen voor de CAO Sport. Leden van de WOS kunnen voorafgaand aan de onderhandelingen input leveren en hebben stemrecht in de CAO Sport.