Spring naar content

Gratis webinar persoonlijk leiderschap

Terug

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen?

De Sport van Morgen is gericht op het versterken van persoonlijke groei, leiderschap en ondernemerschap vanuit de psychologie en neurowetenschappen. De opleiding is beschikbaar voor iedereen met een loopbaan in de sport, ongeacht of je nu bij een sportbond, -vereniging of andere organisatie werkt. Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen!

Gratis webinar persoonlijk leiderschap: 23 april, 10.00 – 11.00 uur.
Effectieve leiders zijn constant bezig met persoonlijke ontwikkeling. Het vermogen om om op jezelf te reflecteren is hierin ontzettend belangrijk. Door effectief te reflecteren leer je meer over jezelf en over jouw handelen, waardoor jij bewuster keuzes maakt. Joep van der Loo, performance coach bij Fanbased en ex-topsporter laat zien hoe jij persoonlijk leiderschap ontwikkelt. Wil jij ervaren wat persoonlijk leiderschap voor jou kan betekenen? Inschrijven voor de gratis webinar persoonlijk leiderschap kan via onderstaande aanmeldbutton.