Spring naar content

Sector analyse

De bewegelijke werknemer

Jouw mening doet er toe

De sector sport staat niet stil, en dat is maar goed ook. We hebben het onder andere over ontwikkelingen op het gebied van  duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarktontwikkelingen, vraag en aanbod van personeel en demografische ontwikkelingen. Om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen wordt de sector analyse sport uitgevoerd. Hierin wordt de aandacht gevestigd op thema’s als loopbaan en ontwikkelen, slimmer werken, gezondheid en vitaliteit en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Een van de belangrijkste functies van de sector analyse is de monitoring, oftewel een tussentijdse toets of de gewenste verandering naar een positieve leer- en ontwikkelcultuur in de sector wordt gerealiseerd. Hierbij zijn de ontwikkelingen in de CAO Sport en de mening van medewerkers die vallen onder de CAO Sport van grote waarde! Daarom vragen we medewerkers die vallen onder de CAO Sport om een korte enquête in te vullen.

Klik hier om deel te nemen

Win kaarten voor het Nederlands elftal

Omdat het leven leuker wordt van cadeautjes, verloten we onder de invullers twee kaarten voor een thuiswedstrijd van het Nederlands voetbalelftal van de mannen. Wil jij je mening laten horen over de sector en kans maken op de kaartjes voor het Nederlands elftal? Vul dan de enquête in via onderstaande link. Alle gegevens en antwoorden worden volledig anoniem verwerkt en alleen gebruikt voor dit onderzoek.

Klik hier om deel te nemen