Spring naar content

Leerambassadeurs

De bewegelijke werknemer

Een goede aanvoerder helpt het team

Ken je dat, dat je je meer openstelt naar collega’s dan naar je leidinggevende of HR-medewerker? Of heb jij een voorbeeldfunctie in het team? Dit komt vrijwel in iedere organisatie voor en biedt een veilige omgeving om te klankborden en te leren van elkaar. Om die reden leiden we nu ook ‘leerambassadeurs’ op in sportorganisaties. Dit zijn medewerkers die zijn opgeleid om hun collega’s op een laagdrempelige manier te helpen met vraagstukken over ontwikkeling, flexibiliteit, vitaliteit en nog veel meer.

Ben jij oprecht geïnteresseerd in je collega’s en wil je leren om ze als vrijwillige, doch professionele coach te adviseren in hun vraagstukken? Geef je dan op voor de cursus tot leerambassadeur en voeg nog meer waarde toe in jouw organisatie. Hiermee help je niet alleen je collega’s maar ontwikkel je jezelf ook op persoonlijk vlak.

Hoe het werkt:

  • Geselecteerde kandidaten ontvangen een opleiding tot leerambassadeur;
  • Volg de training bestaande uit een aantal dagdelen;
  • De training wordt opgevolgd door coaching en intervisie;
  • Waar gewenst ontvang je praktijkondersteuning.

Inschrijven

Inschrijven als leerambassadeur kan vanaf eind 2020. Houdt de website en communicatie in de gaten voor meer informatie over de inschrijving.

Meer informatie

Wil je meer informatie over leerambassadeurs? Neem dan contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl of 026 483 44 50.