Spring naar content

Zit niet stil!

De bewegelijke werknemer

Zit niet stil!

Werk is belangrijk. Het geeft zin aan het leven. We brengen een groot deel van onze tijd door op ons werk en dus kan het dan ook maar beter leuk en uitdagend zijn.

Maar de wereld om ons heen verandert steeds sneller. Een baan is niet meer vanzelfsprekend voor het leven en er wordt steeds meer van ons gevraagd. Slimmer werken, vernieuwen en meer samenwerken.

Dus moet je jezelf blijven ontwikkelen. Als werknemer en als werkgever.

Dat is nodig om gezond, geschikt en gelukkig te zijn, en te blijven, in je werk.

Dat is in elkaars belang. Het gaat daarbij om wederkerigheid in de relatie tussen werkgever en werknemer. Er is daarbij meer nodig dan financieel belonen. Bijvoorbeeld waarderen, meer verantwoordelijkheid, het bieden van kansen en het stimuleren van ontwikkeling.

Dus werkgever: zit niet stil! Geef aandacht aan de beweeglijke werknemers en stimuleer ze om in beweging komen en lever zo een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van je mensen. En doe zelf ook mee. Wij helpen je graag daarbij!

En voor jou als werknemer: zit niet stil! Stel jezelf een doel en werk daar naar toe. Volg die opleiding of cursus, neem regie over je eigen loopbaan en stap in dat netwerk. 

Op deze pagina vinden werkgevers en werknemers een uitgebreid aanbod aan opleidingen en interventies ten bate van Duurzame Inzetbaarheid. 

Door beweging kom je ergens: dus zit niet stil en ga ervoor!