Spring naar content

Denk mee over de CAO Sport 2024+

Terug

Vanwege de grote belangstelling is het niet langer mogelijk je als werknemer aan te melden.
Aanmelden voor werkgevers is nog altijd mogelijk.

Momenteel zitten we in de verkennende fase binnen het proces wat zal leiden tot de CAO Sport 2024+. De input van werkgevers én werknemers is daarin heel belangrijk. Daarom organiseert het arbeidsmarktplatform Samen Presteren op 6 juni de sessie ‘De CAO Sport 2024+: Fit voor de toekomst’. Tijdens deze interactieve bijeenkomst gaan we met werkgevers en werknemers in gesprek over hun wensen voor de nieuwe cao. Je kan je hier vanaf nu voor aanmelden.

Eerder namen we je al mee in het cao-traject in ons artikel ‘Naar een nieuwe CAO Sport‘. Hier vind je meer informatie over hoe het hele proces is vormgegeven. Ook werd er een eerste enquête uitgezet om van werkgevers en werknemers te horen wat ze van de huidige cao vinden. Meer dan 100 sportcollega’s deelden hier hun mening, waarvoor dank! Nu is het tijd voor de volgende stap: in gesprek gaan met onze sportcollega’s, ervaringen uitwisselen en waardevolle input ophalen over de CAO Sport 2024+. Dit doen we tijdens de bijeenkomst ‘De CAO Sport+ : Fit voor de toekomst’.

Bij het proces richting een nieuwe cao hoort een goed dialoog tussen werkgevers en werknemers. De huidige tijd, bijvoorbeeld vanwege inflatie, vraagt daar ook om. Daarom gaan we tijdens deze sessies met elkaar in gesprek: de WOS, de vakbonden, 25 werkgevers en 25 werknemers. Zo komen we tot waardevolle nieuwe en aanvullende inzichten van beide kanten. Vervolgens wordt deze nieuwe input meegenomen in de verdere gesprekken over de CAO Sport 2024+.

Praktische informatie
Datum
6 juni 2023

Tijd
Inloop vanaf 12.00 uur. Wij zorgen voor een lekkere lunch.
Sessies: 12.30 uur – 15.30 uur 

Locatie
Kaap Doorn

Aanmelden
Hieronder vind je de links naar de aanmeldformulieren voor werkgevers en werknemers. Let op: er is plek voor maximaal 25 werkgevers en 25 werknemers. Vanwege de al bestaande belangstelling raden we je aan om je snel aan te melden.

Als je vragen hebt over het cao-proces of deze bijeenkomst, horen we natuurlijk graag van je. Hiervoor kan je terecht bij Eva van den Berg, onze juridisch beleidsadviseur, via e.vandenberg@sportwerkgever.nl.