Spring naar content

Coaching & Ontwikkeling in de sport

Terug

Elke sportorganisatie is bezig met de ontwikkeling van hun collega’s. Met name de nieuwe generaties vinden ontwikkelmogelijkheden één van de belangrijkste redenen om voor een nieuwe werkgever te kiezen. Binnen de sport zijn er gelukkig steeds meer keuzes, van korte coachtrajecten tot langere opleidingen, op elk niveau.

Met bijna 100 aangesloten leden en 4.000 aangesloten sportcollega’s, willen we een ontwikkelaanbod creëren waarin voor iedereen plek is. Dat heeft geresulteerd in overeenkomsten met CoachNetwerk, Assessio Bloom en GoodHabitz. Daarnaast bieden we zelf ook steeds meer ontwikkelmogelijkheden aan, zoals de opleiding Sport van Morgen, Strategisch Leiderschap en Governance. Op deze manier zorgen we voor een passend aanbod voor elke sportcollega, ongeacht leeftijd, ervaring of behoefte.

CoachNetwerk
Bij CoachNetwerk ben je op de juiste plek voor goede, menselijke één-op-één coaching. Dat begint al bij een gratis oriëntatiegesprek als je nog zoekende binnen je vraagstuk. Maar ook voor complete coachtrajecten zit je hier goed. Je coach is ervaren en altijd in de buurt. Ze helpen je graag met al je vraagstukken en zijn gespecialiseerd in de volgende gebieden: burn-out, communicatie, persoonlijk / teamleiderschap, conflict, loopbaan, outplacement, persoonlijke ontwikkeling, teamcoaching, vitaliteit, zingeving en 50+.


of


Assessio Bloom
ssessio Bloom (voorheen eelloo) biedt een ijzersterk platform voor talentenontwikkeling voor jou, je team en je organisatie. Daar vind je jouw tools, bestaande uit een talentscan, een drijfverenscan, een skills scan en een gespreks- en actieplan. Het online talentplatform voor medewerkers is ingericht volgens de factoren van proactief gedrag, de 4 c’s: control, curiosity, concern en confidence. Deze zorgen ervoor dat mensen beter om kunnen gaan met veranderingen in hun werk, beter (passend) werk vinden en meer loopbaansucces hebben. Dankzij het Ready to Go pakket kan je aan de slag om je talenten te binden, te behouden en verder te ontwikkelen.


GoodHabitz
Als sponsor van PSV is GoodHabitz nauw betrokken bij de sport. Met hun online assessment en trainingsplatform zijn ze de opleidingspartner van talloze grote organisaties, ook in de sport. Zo kom je er precies achter waar je staat en met welke trainingen je jouw skills het beste kan verbeteren. Korte trainingen met maximale impact, daar gaat het bij hen om. Of het nou gaat om leiderschap, timemanagement, focusbehoud of technologie, bij GoodHabitz ben je aan het juiste adres.

Onze programma’s: Sport van Morgen, Strategisch Leiderschap en Governance

Sport van Morgen | Doelgroep: vanaf ca. 5 werkjaren
Tijdens de Sport van Morgen ga je met coaches met een topsportverleden en theorieën uit de psychologie en neurowetenschappen aan de slag met jezelf en jouw impact op je team. Inmiddels hebben al 100+ sportcollega’s deelgenomen aan dit traject, wat ongeveer drie maanden duurt en bestaat uit groepsdagen, masterclasses en één-op-één coaching. De volgende editie start in het najaar van 2024.


Strategisch en Wendbaar Leiderschap in de sport | Doelgroep: leidinggevenden
Dit programma kent inmiddels twee fantastische lichtingen, bestaande uit directeuren, seniors en managers. Met veel aandacht vanuit supervisie, casussen van jezelf en elkaar, en je persoonlijke veranderplan ga je een halfjaar intensief aan de slag.


Governance in de Sport | Doelgroep: directeur(-bestuurders) en toezichthouders
Governance is gericht op directeuren, directeur-bestuurders en toezichthouders. Het traject is bezig aan de eerste editie en zat razendsnel vol. Samen met onder andere Marijke Fleuren en Marjan Olfers gaat de groep in op goed sportbestuur, bestuursmodellen en casussen en thema’s uit de praktijk.


Als je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebt over het aanbod, kan je altijd contact met ons opnemen via info@sportwerkgever.nl.