Spring naar content

Workshops FNM goed bezocht!

Terug

Begin vorig jaar is de nieuwe functieniveaumatrix (FNM) in gebruik genomen. De FNM is een hulpmiddel voor sportorganisaties om op een inzichtelijke wijze met functie-indeling en functiewaardering om te gaan. De FNM is voor iedereen toegankelijk en uitgebreid met nieuwe functies.

Om de implementatie van de functieniveaumatrix zo goed mogelijk te laten verlopen heeft de WOS (namens sociale partners) in 2019 en 2020 een drietal workshops verzorgd. In deze workshops werden de HR-professionals van de verschillende sportorganisaties door een deskundige van EVZ meegenomen in de wondere wereld van functie-indeling en functiewaardering.

De workshops kwamen voor veel organisaties precies op het juiste moment omdat een groot aantal organisaties net waren gestart met de inrichting en actualisatie van hun functiegebouw. Naast de trends en ontwikkelingen in de markt en de praktische handvatten over de toepassing van de FNM, was het voor veel deelnemers ook waardevol om de workshops te bezoeken om kennis met elkaar te delen.  

De WOS biedt als dienstverlening aan haar leden en andere sportorganisaties de mogelijkheid om functies te laten waarderen op basis van de functieniveaumatrix. Voor een volledige inrichting/ actualisatie van uw functiegebouw kunt u ook bij de WOS terecht. 

Voor meer informatie over de FNM en het waarderen en inschalen van functies klik hier