Spring naar content

Tijdelijk aanbod GoodHabitz enthousiast ontvangen bij werkgevers en werknemers!

Terug

Begin april heeft het Arbeidsmarktfonds voor de Sport (Samen Presteren) een overeenkomst gesloten met Goodhabitz. Binnen Samen Presteren worden de werkgevers vertegenwoordigd door de WOS (Werkgevers in de Sport) en de werknemers door FNV Sport en Bewegen, De Unie en CNV Vakmensen. 

Door deze samenwerking kregen medewerkers in de sport tot 1 juni 2020 de kans om kosteloos gebruik te maken van het ruime online trainingsaanbod van GoodHabitz, want ook in deze onzekere tijd blijft de WOS inzetten op goed werkgeverschap en duurzame inzetbaarheid. 

En de sportsector heeft duidelijk niet stil gezeten, maar liefst 1408 medewerkers – werkzaam bij 149 organisaties – uit onze sector hebben gebruik gemaakt van het online trainingsaanbod! Een groot succes waar wij erg trots op zijn! 

Naar aanleiding van alle positieve en enthousiaste reacties is de WOS in gesprek gegaan met GoodHabitz om – voor de leden van de WOS – tot een aantrekkelijk vervolgaanbod te komen. Inmiddels zijn hierover afspraken gemaakt en zijn de leden van de WOS geïnformeerd over de gunstige voorwaarden waaronder zij een contract kunnen sluiten met GoodHabitz om gebruik te kunnen blijven maken van het online platform! Hieronder een aantal interessante feitjes over het gebruik van het online platform. 

Cijfers

  • Maar liefst 1408 medewerkers uit onze sector hebben deelgenomen aan de verschillende online trainingen van Goodhabitz.
  • Deze medewerkers vertegenwoordigen zijn werkzaam bij 149 organisaties uit de sector.
  • In totaal is er 2598 uur gestudeerd.
  • Er zijn maar liefst 600 certificaten behaald.
  • De training ‘Microsoft Excel voor gevorderden’ was het meest populair, gevolgd door de training ‘de kracht van slaap’ en op ‘de derde plaats de training ‘hak die knoop door!’.