Spring naar content

Succesvol webinar persoonlijk leiderschap

Terug

Op 23 april organiseerde de WOS in samenwerking met Fanbased de gratis webinar persoonlijk leiderschap. Samen met meer dan 40 professionals uit de sport gaven Joep van der Loo (performance coach en ex-topsporter) en Rogier Hofman (performance coach en olympiër) inzicht in hoe jij persoonlijk leiderschap ontwikkelt. De webinar is zeer positief ontvangen door de deelnemers.

Tijdens de webinar gingen performance coaches Joep en Rogier dieper in op verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Dit deden zij aan de hand van theoretische inzichten vanuit de psychologie en inspiratie vanuit de topsport. De inhoud van de webinar was een greep uit het aanbod vanuit de opleiding de Sport van Morgen.

De Sport van Morgen
Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen?

De Sport van Morgen is gericht op het versterken van persoonlijke groei, leiderschap en ondernemerschap vanuit de psychologie en neurowetenschappen. De opleiding is beschikbaar voor iedereen met een loopbaan in de sport, ongeacht of je nu bij een sportbond, -vereniging of andere organisatie werkt. Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen!

Inschrijven kan tot 6 mei aanstaande. Er zijn maximaal 30 plekken beschikbaar!

Klik hier voor de brochure de Sport van Morgen.

Kijk op de webpagina van de Sport van Morgen voor meer informatie en inschrijven.