Spring naar content

Nieuwe overeenkomst Goodhabitz

Terug

Na de succesvolle pilot van de zomer hebben de WOS en Goodhabitz besloten de samenwerking voort te zetten en verder uit te bouwen! Deze zomer kregen medewerkers in de sportsector al de kans om kennis te maken met het ruime en veelzijdige aanbod van trainingen dat Goodhabitz. Alle medewerkers in de sport kregen kosteloos onbeperkt toegang tot de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Bijna 1400 medewerkers hebben gebruik gemaakt van dit aanbod. De WOS heeft veel positieve reacties ontvangen.

Daarop heeft de WOS een vervolg overeenkomst afgesloten met GoodHabitz om de leden van de WOS in de gelegenheid te stellen om ook in 2021 gebruik te kunnen blijven maken van het online platform. De WOS vindt duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema. Daarmee onderstreept zij het belang dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. De online diensten van GoodHabitz sluiten daarop mooi aan.

Wilt U weten wat de voordelen voor u als lid van de WOS precies zijn, klik dan hier!

Wat betekent dit voor u als sportorganisatie?
Als lid van de WOS is het nu mogelijk een rechtstreekse overeenkomst aan te gaan met GoodHabitz voor de duur van 1 jaar. Alle medewerkers krijgen dan een jaar lang onbeperkt toegang tot de volledige trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Ook krijgt u als organisatie virtuele coaching om de online trainingen nog beter te laten aansluit bij de wensen van uw organisatie. 

Voordelen leden WOS
1. Looptijd.
De standaard looptijd is 12 maanden. Voor een optimale start en implementatie van GoodHabitz krijgt u als lid twee maanden extra looptijd. De looptijd bedraagt dus 14 maanden ipv 12 maanden.

2. Virtuele Coaching
Indien uw organisatie bestaat uit minder dan 100 medewerkers biedt GoodHabitz u als lid van de WOS bij opstart een virtuele coach. Ook krijgt u aanvullend minimaal 2 contactmomenten met de virtuele coach voor een optimale samenwerking.

3. Collectieve korting
Als lid van de WOS krijgt u 15% korting op de standaardprijzen van GoodHabitz.

Wil je als organisatie gebruik maken van dit aanbod? Neem dan contact op met Max Winter voor een rechtstreekse overeenkomst met Goodhabitz via 06 15 67 94 416 of maxwinter@goodhabitz.com.    

LET op! Als uw medewerkers deze zomer al gebruik hebben gemaakt van het aanbod van Goodhabitz, vraag dan of alle oude accounts verwijderd kunnen worden voor u een nieuwe overeenkomst sluit. Dit om problemen met het aanmelden te voorkomen.