Spring naar content

Masterclass 'Strategisch leiderschap in de sport' met Bas Kodden 

Terug

Op 30 november verzorgt hoogleraar Bas Kodden, tevens succesvol en veelgevraagd spreker, de kennissessie Strategisch leiderschap in de sport. Tijdens deze masterclass kun jij de sfeer proeven van het programma ‘Strategisch en wendbaar leiderschap in de sport’. Wij nodigen alle directeuren, managers en bestuurders van niet-commerciële sportorganisaties van harte uit. Ook als jouw organisatie niet lid is van de WOS maar wel onder Samen Presteren valt, ben je van harte welkom. 

 

Prof. Dr. Mr. Bas Kodden is hoogleraar leiderschap en managementontwikkeling aan Nyenrode Business Universiteit. In het programma ‘Strategisch en wendbaar leiderschap in de sport’, dat door de WOS wordt georganiseerd, is Bas Kodden een van de kerndocenten. 

Bas neemt de aanwezigen mee in zijn inspirerende verhaal over onder andere:

  • Het huidige leiderschap in de sportsector; 
  • Het belang van het doorontwikkelen van goed leiderschap; 
  • Leidinggeven als vak; 
  • Het creëren van meer bevlogenheid voor jezelf, je team en je organisatie. 

Praktische informatie
Thema:   Strategisch leiderschap in de sport
Datum: Donderdag 30 november 2023 
Tijd: 17.00 – 17.30 inloop
17.30 – 18.30 masterclass ‘Strategisch leiderschap in de sport’ met Bas Kodden
18.45 – 19.30 Algemene Vergadering WOS
Locatie: Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, 3584 AA Utrecht 
Ruimte: Van der Lindenzaal

Aansluitend aan de masterclass is de Algemene Vergadering van de WOS, waar de WOS-leden voor zijn uitgenodigd. Indien je alleen voor de masterclass komt, kan je in de pauze (18.30 – 18.45) tussen de masterclass en de AV vertrekken.

Aanmelden
Je kan je hier aanmelden. Vind een collega van jou dit onderwerp ook interessant? Leuk! Neem je collega vooral mee. Dit kan je meteen in het aanmeldformulier aangeven.

Nu al benieuwd naar een kleine impressie van het programma met Bas Kodden? Bekijk de aftermovie van de eerste editie van het traject ‘Strategisch en wendbaar leiderschap in de sport’.

‘Wendbaar en strategisch leiderschap in de sport’ wordt aan de sector aangeboden door de sociale partners en wordt  financieel mede mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en het ministerie van SZW.