Spring naar content

Korting op de zorgverzekering in 2022

Terug

Werkgevers in de Sport (WOS) heeft voor haar leden met verschillende partijen afspraken gemaakt over dienstverlening tegen een gereduceerd tarief. Wij zoeken het voordeel niet alleen in volume (een lagere premie), maar ook in inhoud (betere voorwaarden en pakketten passend bij de sportsector). Deze collectieve afspraken zijn alleen geldig voor WOS-leden, waardoor jij nu nog meer uit jouw lidmaatschap kunt halen! De medewerkers vallend onder de CAO Sport ontvangen ook komend jaar weer aantrekkelijk voordeel op hun zorgverzekering als zij zich aansluiten via het collectief aanbod. 

Zilveren Kruis
Zilveren Kruis hanteert dit jaar de meest aantrekkelijke premie volgens zorgvergelijkers. Zij hebben er namelijk voor gekozen de premie in mindere mate te verhogen dan andere zorgverzekeraars. Zilveren Kruis geeft aan wat meer op eigen vermogen te willen teren om daarmee vervolgens een kwaliteitspakket tegen scherpe prijs aan te bieden. Medewerkers en hun gezinsleden ontvangen via het collectief aanbod de volgende korting op de zorgverzekering:

  • 5% korting op de basisverzekering
  • 10% korting op de aanvullende verzekering
  • 10% korting op de tandartsverzekering

Wanneer medewerkers kiezen voor een aanvullende verzekering ontvangen zij gratis de nationale Sportpolis. Dit is een gratis aanvullende verzekering met extra vergoeding voor sport. Via onderstaande link kunnen medewerkers in de sport gebruik maken van het collectief voordeel en meer informatie inwinnen over het aanbod. 

Korting op jouw zorgverzekering bij Zilveren Kruis

VGZ
Medewerkers en hun gezinsleden ontvangen via het collectieve aanbod ook de volgende korting op de zorgverzekeringspremie bij zorgverzekeraar VGZ: 

  • 4% op de basis verzekering
  • 10% op de aanvullende verzekering

Naast de korting op de premie biedt VGZ ook een breed aanbod aan extra’s ter bevordering van een gezonde leefstijl, zoals de Mindfulness Coach app, het Gezond Leven Platform en het Voel je fitter in 10 weken programma. De exacte premie verschilt per persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals pakketeisen, aanvullende verzekeringen en persoonlijke keuzes.

Via onderstaande link kunnen medewerkers in de sport gebruik maken van het collectief voordeel of meer informatie inwinnen over het aanbod. Gebruik in de zoekbalk “Werkgeversorganisatie in de sport” of collectiviteitsnummer ‘2256500’. 

Collectief voordeel zorgverzekering VGZ 

Meer collectief voordeel
Naast korting op de zorgverzekering biedt de WOS meer collectief voordeel aan voor haar leden. Zo halen zij nog meer uit hun lidmaatschap. Het overzicht aan collectief voordeel vind je hier (link). Heb je vragen over het collectief voordeel of heb je aanvullende behoefte die ook interessant is voor andere leden, neem dan contact op met Koen Vermooten via k.vermooten@sportwerkgever.nl.