Spring naar content

Een sportieve verzekering, afgestemd op jouw sportorganisatie, voor de scherpste prijs

Terug

Als sportorganisatie zoek je altijd een passende verzekering voor jezelf en je achterban. Everion Sport, een tussenpersoon in verzekeringen, kan je hierbij helpen. Onder andere de Atletiekunie, Survivalbond, Vechtsport Autoriteit en Nederlandse Triathlon Bond maakten met veel plezier gebruik van hun services. Wat doet Everion Sport en wat zijn de ervaringen met ze?

Wat is Everion Sport?

Je kan Everion Sport inschakelen als een tussenpersoon die samen met jou zoekt naar de best passende verzekering bij jouw situatie. Bovendien staat ontzorgen centraal: op zoek gaan naar collectiviteiten en oplossingen die je op eigen kracht niet direct vindt. Everion Sport regelt al jaren verzekeringen voor sportbonden, verenigingen, trainers en sportlocaties. Zo helpen ze je ervoor te zorgen dat direct alle deelnemers van je evenement of al je verenigingen én leden verzekerd zijn. Er zijn al meerdere sportorganisaties die met behulp van Everion Sport uitstekende verzekeringen hebben kunnen afsluiten. De Atletiekunie, Nederlandse Triathlon Bond, Survivalrun Bond en Vechtsport Autoriteit vertellen hun verhaal.

Wat zijn de ervaringen?
De Nederlandse Triathlon Bond (NTB) heeft met Everion Sport goed gekeken naar waar ze nu staan, waar ze heen willen en wat daarvoor nodig is. Dat leverde uiteindelijk een betere en voordelige bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering op. Bovendien maken ze nu gebruik van een collectief aanbod voor evenementen en reisverzekeringen. 

Als snelgroeiende bond, zoals bij de Survivalrun Bond (SBN), is er behoefte aan een goed aanspreekpunt met kennis over de sport. Voor de SBN was dat Everion Sport. Na een inventarisatie hebben ze een pakket afgesloten met voordeel voor leden, werknemers en trainingsgroepen. Zo geldt hun ongevallenverzekering nu ook tijdens evenementen voor lopers en de vaak 300 tot 400 vrijwilligers. 

Daarnaast heeft de Atletiek Unie dankzij de inbreng van Everion Sport een verzekering kunnen afsluiten met korting voor de atletiek. Ook voor de Vechtsport Autoriteit was de keuze voor Everion Sport gebaseerd op de voordelen voor alle aangesloten sportscholen. Om als vechtsportschool in aanmerking te komen voor het keurmerk van de Vechtsport Autoriteit rondom een veilige, professionele en gezonde sport, is een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering nodig. Veel verzekeraars verstrekken dit niet, omdat sportscholen als te risicovol worden ingeschaard. Via Everion Sport lukte dit hen wel.

Marcel van Rooijen

Met wie doe je zaken?
Bij Everion Sport maakt Marcel van Rooijen je wegwijs in de verzekeringen. Met kennis over de sport en de verzekeringen, kan hij dankzij zijn ervaring goed meedenken met je sportorganisatie. Zo ging hij onder andere met de Nederlandse Triathlon Bond (NTB) alle verzekeringen door, op zoek naar degene die het beste bij de NTB past. 


Meer weten over Everion Sport? Kijk op www.everionsport.nl.