Spring naar content

Alumnidag Sport van Morgen

Terug

Op woensdag 22 mei organiseert Fanbased samen met Jong Oranje Young Professionals de volgende Alumnidag. In Eindhoven staat een prachtig dubbelprogramma op de planning met Dennis Warmerdam, tophockeyer van Bloemendaal, en Suse van Kleef, NOS Sport-presentator. Meld je aan door te mailen naar yvon.belien@fanbased.nl.


Masterclass Dennis Warmerdam | 10.00 – 13.00 uur | Strijp-S Eindhoven
Fanbased teamlid Dennis Warmerdam, tophockeyer en bekend van zijn recent uitgebrachte boek ‘Zo niet, dan toch’, neemt je tijdens deze ochtend mee in zijn verhaal over veerkracht en de kracht van kwetsbaarheid. Na een emotioneel afscheid van tophockey volgde een onverwachte en wonderlijke operatie, een overwinning op kanker en een terugkeer in de Nederlandse top. Het wordt een ochtend vol met motivatie en inspiratie om jouw eigen veerkracht te ontdekken en te benutten.

Naast het inspirerende verhaal van Dennis is deze dag een geweldige kans om te blijven bouwen aan je netwerk. Organisaties, werkgevers en sectoren veranderen, maar je netwerk blijft altijd van onschatbare waarde. Ontmoet oude deelnemers en leg nieuwe contacten met professionals uit de sportwereld.

Voorbeschouwing op de Olympische Spelen | 13.30 – 15.30 uur | SX Eindhoven
Op 6 loopminuten en 1 fietsminuut van Donna Strijp S bevindt zich het prachtige SX Eindhoven, dé hub voor sportmarketing in Nederland. Suse van Kleef blikt met onze gast vooruit naar de Olympische Spelen van Parijs. In collegetour-format worden we meegenomen in Olympische succesverhalen, hun kijk op het mooiste sportevenement ter wereld en lessen uit de topsport. Wat kunnen we in Parijs verwachten? En hoe ervaart een Olympiër zelf zo’n periode?

De voorbeschouwing op de Olympische Spelen wordt georganiseerd door Jong Oranje Young Professionals, de netwerkorganisatie voor young professionals in de sport.

De projecten rondom Duurzame Inzetbaarheid worden mede mogelijk gemaakt door sociale partners
en het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.