Spring naar content

23 februari: Kick-off webinar ‘Ook dat is duurzame inzetbaarheid’

Terug

Duurzame inzetbaarheid wordt alsmaar belangrijker, ook binnen de sport! Daarom ligt dit jaar onze focus op diverse programma’s, die de duurzame inzetbaarheid in de sport moeten verbeteren. Op 23 februari vertellen we meer over de trajecten en hoe we als hele sportsector hier samen aan gaan werken.

Campagne
Eind deze maand starten we met een campagne over duurzame inzetbaarheid. Gedurende de campagne lichten we diverse projecten uit, waarmee we samen met jullie duurzame inzetbaarheid in de sport nog meer op de kaart willen zetten. De programma’s zijn voor iedereen binnen sportorganisaties relevant: van trainingen over medezeggenschap en duurzame dialoog tot een vitaliteitstraject (i.s.m. Pim Mulier) en opleidingen op het gebied van leiderschap en ondernemen.

Kick-off webinar
Op 23 februari trappen we de campagne af met het webinar ‘Ook dat is duurzame inzetbaarheid’. Tijdens dit webinar legt een expert uit wat duurzame inzetbaarheid jouw organisatie op de lange termijn kan opleveren. Ook gaan we graag gezamenlijk in gesprek over:

  • De urgentie van duurzame inzetbaarheid;
  • Hoe hier nu al op wordt ingezet;
  • De (herhaalde en aanvullende) programma’s komend jaar vanuit de WOS;
  • Hoe dit thema verder kan worden gestimuleerd binnen onze sportorganisaties.

Meld je nu aan!
Wil jij als sportwerkgever aan de slag met duurzame inzetbaarheid? Of wil je als werknemer erachter komen hoe je dit kunt inzetten voor jouw eigen ontwikkeling? Meld je via onderstaande link aan voor het webinar. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging per e-mail met daarin een link naar het webinar.

  • Wat: Webinar ‘Ook dat is duurzame inzetbaarheid’
  • Datum en tijdstip: donderdag 23 februari 2023 van 10.00 – 11.00 uur
  • Voor wie: werkgevers en werknemers in de sportsector
  • Kosten: gratis

Meld je aan via deze link!

Iedereen uit de sportsector is welkom. Dus nodig ook vooral andere collega’s uit voor wie deze kick-off rondom duurzame inzetbaarheid interessant is. We hopen je dan te zien!

Heb je vragen over het webinar? Mail ons vooral op info@sportwerkgever.nl