Spring naar content

Inschrijving traject: Versterken Duurzame Dialoog voorjaar 2023

Terug

In het najaar van 2022 heeft de WOS namens sociale partners drie kosteloze trainingen georganiseerd voor (1) HR, (2) leidinggevenden en (3) werknemers om het gesprek tussen de leidinggevende en zijn of haar medewerkers te versterken. Na de evaluatie van de trainingen in het najaar is besloten om in het voorjaar van 2023 dezelfde training nogmaals kosteloos aan te bieden. Op deze manier krijgen de mensen die in het najaar niet konden aanhaken alsnog de kans om de training te volgen.

Sociale partners vinden het van belang dat zowel leidinggevenden als werknemers deze training volgen, een goed gesprek voer je immers samen. Naast leidinggevenden en werknemers speelt HR natuurlijk ook een belangrijke faciliterende rol bij het versterken van de duurzame dialoog, waardoor ook een training voor HR is ontwikkeld. 

Aanmeldlink (trainingen voorjaar 2023)
De sessies staan open voor inschrijving voor HR, leidinggevenden en werknemers werkzaam in de sport- en beweegsector. Werk je bij een organisatie die geen lid is van de WOS, dan kun je je dus ook inschrijven. 


Meld je hier aan voor de training

Beperkt aantal plaatsen
Uiterlijk een week na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Als de training/groep vol zit, ontvang je van ons een bericht met het verzoek om aan te sluiten bij een andere groep. Als je nog vragen hebt over dit traject, neem dan gerust contact op via info@sportwerkgever.nl

Het traject Versterken Duurzame Dialoog wordt de sector aangeboden door de sociale partners en is financieel mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en het ministerie van SZW.