Spring naar content

Goed werkgeverschap (inclusief checklist)

Terug

Goed, beter, best! De WOS gelooft namelijk dat goed werkgeverschap jouw organisatie helpt bij het realiseren van al haar doelstellingen op zowel kortere als langere termijn. Om van ‘goed’ nog beter en misschien wel het ‘allerbeste’ te maken, heeft de WOS de checklist “Werken aan goed werkgeverschap’ ontwikkeld (je kunt deze onderaan de pagina downloaden). Deze checklist helpt je op een laagdrempelige wijze invulling te geven aan ‘het allerbeste’ werkgeverschap!

Checklist
De checklist bevat alle essentiële “werkgeverszaken” die je binnen jouw organisatie op orde zou moeten hebben om de beste werkgever te zijn. Het document geeft een overzicht van wat je (wettelijke) verplichtingen zijn als werkgever en waartoe je volgens de CAO Sport verplicht bent. Per thema is een toelichting gegeven en vindt je ondersteuning op welke wijze dit thema op een praktische wijze voor jouw organisatie kan worden ingericht. De thema’s zijn aangevuld met verdiepende informatie, voorbeelddocumenten, aandachtspunten en FAQ’s. Dit klinkt misschien wat zakelijk en formeel, maar maak je geen zorgen, het valt reuze mee!

Tip
Wij adviseren om de checklist eens rustig door te lopen. Je krijgt dan vanzelf inzichtelijk wat jouw organisatie reeds geregeld heeft en welke thema’s mogelijk aandacht en uitwerking verdienen.

Vragen?
Uiteraard is de WOS beschikbaar voor ondersteuning, vragen en feedback. Neem daarvoor gerust contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl of telefonisch via 026-483 44 50.