Spring naar content

WOS gaat samenwerken met Sportaccountant

Terug

De WOS heeft heeft een samenwerking gesloten met Sportaccountant. De financiële dienstverlening van Sportaccountant wordt uitgevoerd door professionals, die jarenlange ervaring hebben op het snijvlak van sport en financiën. Hierdoor kan je rekenen op goede sparringpartners, die je niet alleen adviseren op financieel en fiscaal vlak, maar ook objectief meedenken over sportieve zaken. Of je nu een bedrijf hebt of als individu actief bent in de sport, Sportaccountant kan je een optimale financiële dienstverlening bieden. De samenwerking richt zich op het verbeteren van de fiscale ondersteuning en begeleiding van aangesloten sportbonden en sportorganisaties op vraagstukken die ontstaan uit arbeidsverhoudingen.

Bas Stolwijk (Sportaccountant) en Koen Vermooten van WOS: “Erg leuk dat we elkaar eerst hebben leren kennen op ons gezamenlijke ‘kantoor’ in De Weerelt van Sport en daar informeel zijn gestart met samenwerken. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze samenwerking, waarbij we allebei verwachten dat we daarmee de dienstverlening aan onze relaties in de sportsector kunnen verbeteren”.

Sportaccountant maakt deel uit van het netwerk aan mantelpartners van de WOS. Bekijk hier het actuele overzicht van mantelpartners. Benieuwd naar wat het netwerk van de WOS nog meer voor sportorganisaties kan betekenen? Neem dan contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl of 026 483 44 50.