Spring naar content

Versterken Duurzame Dialoog

Terug

Namens sociale partners organiseert de WOS drie kosteloze trainingen voor (1) HR, (2) leidinggevenden en (3) werknemers om de dialoog/ het gesprek tussen de leidinggevende en zijn of haar werknemers te versterken. Bijvoorbeeld door een omslag te maken van de standaard formele functionerings- en beoordelingsgesprekken naar een continue dialoog. 

Sociale partners vinden het van belang dat zowel leidinggevenden als werknemers deze training volgen, een goed gesprek voer je immers samen! Naast leidinggevenden en werknemers speelt HR natuurlijk ook een belangrijke faciliterende rol bij het versterken van de duurzame dialoog, waardoor ook een training voor HR is ontwikkeld. 

In de onderstaande video vind je meer informatie over de trainingen:

Aanmeldlink (trainingen najaar 2022)
De sessies staan open voor inschrijving voor HR-adviseurs, leidinggevenden en werknemers. werkzaam in de sport- en beweegsector. Werk je bij een organisatie die geen lid is van de WOS, dan kun je je dus ook inschrijven. 

Geïnteresseerden kunnen zich hier zelf aanmelden voor de training: https://www.survio.com/survey/d/D5V9Z4F3P2S2J6Q7N

Beperkt aantal plaatsen 
Uiterlijk een week na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging. Als de training/groep vol zit, dan ontvang je van ons een bericht met het verzoek om aan te sluiten in een andere groep en als alle groepen vol zitten dan bieden wij (in geval van een positieve evaluatie) in het voorjaar van 2023 nogmaals een aantal trainingen aan. 

Als je nog vragen hebt over dit traject, neemt dan gerust contact op via info@sportwerkgever.nl

Het traject Duurzame Dialoog wordt de sportsector aangeboden namens sociale partners en is financieel mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren en de MDIEU-subsidie verstrekt door SZW.