Spring naar content

Nieuwe opleiding 'De Sport van Morgen' bekend!

Terug

Klik hier voor de flyer opleiding ‘De Sport van Morgen’

WOS & Fanbased hebben in opdracht van Samen Presteren samen een vernieuwende opleiding ontwikkeld gericht op persoonlijke groei en leiderschap. Ga samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen op de voor jou relevante thema’s. Word fan van jezelf, je team en organisatie. Daarmee maak je impact in jouw vakgebied; de sport van morgen!

Inmiddels zijn ook de data voor de eerste editie van het programma bekend. Op 23 en 24 maart zullen de eerste twee dagen van de opleiding plaatsvinden. We krijgen veel enthousiaste reacties en de eerste inschrijvingen zijn bovendien al binnen. Wil jij impact maken in de sport? Schrijf je dan nu in! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en de inschrijving sluit 14 februari!

Inschrijven vóór 19 februari!

Schrijf je nu in door een mail te sturen naar inschrijving@fanbased.nl met daarin:

  • Jouw naam
  • Geboortedatum
  • Opleidingsniveau
  • Organisatie + functie
  • Korte toelichting waarom jij mee wilt doen

Meer informatie

Meer informatie over de opleiding ‘De Sport van Morgen’ vind je hier.

Kosten

De opleiding ‘De Sport van Morgen’ is ontwikkeld in opdracht van het Arbeidsmarktfonds Samen Presteren en met een financiële bijdrage vanuit het Europees Sociaal Fonds (ESF). Door deze bijdrage is het mogelijk om de eerste edities van het programma aan te bieden voor slechts EUR 900,- (exclusief BTW) per deelnemer.