Spring naar content

Opleiding de Sport van Morgen

De bewegelijke werknemer

Neem de regie over jouw eigen ontwikkeling!

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van medewerkers. Wat doe jij om jezelf elke dag een beetje meer te ontwikkelen? Wordt nu coach van jouw eigen ontwikkeling met de opleiding de Sport van Morgen.

De opleiding is gericht op persoonlijke groei, ondernemerschap en leiderschap voor iedereen met een loopbaan in de sport. Dit is de laatste editie die aangeboden wordt met subsidie uit het Europees Sociaal Fonds. Schrijf je daarom voor 17 juli in en maak gebruik van het zeer gereduceerde tarief van €900. Ga individueel en samen met collega’s uit de sport de uitdaging aan om jezelf verder te ontwikkelen!

Download hier de brochure voor de Sport van Morgen

Podcast persoonlijke ontwikkeling
In de vierde aflevering van de Jong Oranje Podcast gaat Taner Kahraman in gesprek met Esli de Kok (KNRB) en Tim Jenniskens (Fanbased) over waarom en hoe je aan de slag moet gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bespreken zij ook de ervaringen uit de eerste editie van de Sport voor Morgen.