Spring naar content

Medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) Fan Factory

Terug

Als Werkgevers in de Sport (WOS) zoeken we altijd naar nieuwe initiatieven voor de sport. In dit geval is dat de Fan Scan van Fan Factory. Laat je ons weten of het ook iets voor jouw organisatie is?

Over de Fan Scan
Met de Fan Scan betrek en motiveer je je medewerkers door ze zelf verantwoordelijk te maken bij het MTO. Na het invullen van de Fan Scan ontvangt iedere medewerker direct zijn of haar persoonlijke rapport, ofwel ze krijgen direct een spiegel voorgehouden waar ze nu staan en waar ze naartoe kunnen bewegen om beter en gelukkiger te worden in hun werk.

De Fan Scan is niet alleen een medewerkersonderzoek, maar Fan Factory zorgt ook voor een goede implementatie en een succesvolle opvolging door middel van een adviesgesprek met HR/directie en een powersessie met de leidinggevenden waarin we prioriteiten stellen en een SMART 100 dagen actieplan maken om resultaten om te zetten in verbetering.

De Fan Scan brengt jou op een verfrissende manier:

  • Inzicht in tevredenheid, betrokkenheid en trots 
  • Inzicht in prioriteiten voor jouw organisatie 
  • Persoonlijke activatie van alle deelnemers & leidinggevenden
  • Concrete vervolgstappen voor jouw organisatie

Leer waar je moet beginnen om verloop en verzuim te verlagen en medewerkersrendement te optimaliseren.

De Fan Scan wordt vaak bestempeld als ‘verfrissend, flexibel, leuk voor de hele organisatie, activerend’ en ‘niet alleen cijfers, maar vooral verbetering’.

Interesse? Lees verder op www.fanfactory.nl en mail naar Frank, beleidsadviseur WOS, via f.vangene@sportwerkgever.nl