Spring naar content

Reglement laptop / telefoon / tablet

Terug

Belangrijke wijziging werkkostenregeling
Een belangrijke wijziging in de werkkostenregeling betreft de introductie van het ‘noodzakelijkheidscriterium’. Met de introductie van het ‘noodzakelijkheidscriterium’ mag je als werkgever voortaan gereedschappen, computers, communicatiemiddelen en dergelijke apparatuur onbelast aan uw werknemer vergoeden of verstrekken. Steeds zijn de omstandigheden bepalend voor de vraag of u al dan niet aan het noodzakelijkheidsvereiste voldoet. Meer hierover lees je in de notitie werkkostenregeling.

Een belangrijke wijziging in de werkkostenregeling betreft de introductie van het ‘noodzakelijkheidscriterium’. Met de introductie van het ‘noodzakelijkheidscriterium’ mag je als werkgever voortaan gereedschappen, computers, communicatiemiddelen en dergelijke apparatuur onbelast aan uw werknemer vergoeden of verstrekken. Steeds zijn de omstandigheden bepalend voor de vraag of u al dan niet aan het noodzakelijkheidsvereiste voldoet. Meer hierover lees je in de notitie werkkostenregeling.

Onderstaand vind je conceptreglementen, -gebruikersovereenkomsten en innameregistraties die je kunt gebruiken voor de ter beschikking stelling van een laptop, mobiele telefoon of tablet.

Conceptreglement laptop

Conceptreglement mobiele telefoon

Conceptreglement tablet