Spring naar content

Werklunch Investeren in gezondheid en werk

Laden Evenementen

Werklunch Investeren in gezondheid en werk

Alles verandert, steeds meer lijken we te leven in een bijna vloeibare samenleving. In een zogenaamde VUCA-wereld: een nieuwe snelle tijd vol Volatility (vluchtigheid), Uncertainty (onzekerheid), Complexity (complexiteit) en Ambiguity (meerduidigheid). Een nieuwe situatie waarin de ene vaste structuur niet meer wordt vervangen door andere nieuwe vastigheid, maar waarin bestaande structuren lijken te smelten, vloeibaar worden. 

Hoe gaan we daar mee om, hoe passen we ons daarop aan? Waarom is het vinden van een goede balans tussen werk en privé binnen een vaste tijdseenheid (van 24H of een werkweek van vijf dagen) bijvoorbeeld zo ingewikkeld en lastig? Deze vragen -en andere onderwerpen met betrekking tot het thema: ‘gezond leren werken en leven’- komen allemaal aan bod tijdens deze werklunch. De werklunch wordt verzorgd door Pim Mulier op Papendal. U kunt zich aanmelden voor één van de twee onderstaande sessies*:

Optie 1
Maandag 14 maart, 12:30 – 14.00 uur
Pim Mulier – Papendallaan 52 – 6816 VD Arnhem

Optie 2
Donderdag 23 maart 12:00 – 13.30 uur
Pim Mulier – Papendallaan 52 – 6816 VD Arnhem

 *Aangezien de werklunch op locatie wordt gehouden hanteren wij maximaal 10 deelnemers per sessie. Uiteraard conformeren wij ons aan de op dat moment geldende coronamaatregelen. Als het maximum aantal deelnemers is bereikt dan ontvangt u een email met de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Indien er een plaats beschikbaar komt ontvangt u hiervan bericht.

Aanmelden kennissessie en meer informatie
Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sportwerkgever.nl. Mocht je vragen hebben, een aanvullende behoefte hebben op dit thema of advies/ondersteuning wensen? Neem dan ook gerust contact op via info@sportwerkgever.nl.

Werklunch Investeren in gezondheid en werk

Datum: woensdag 23 maart
Time: 12:00 - 13:30 uur
Location: Mulier Instituut - Arnhem

Deel dit evenement

Locatie

Mulier Instituut

Papendallaan 52, 6816 VD Arnhem

Plan uw route