Spring naar content

Trainingsdag 3 strategische personeelsplanning

Laden Evenementen

Trainingsdag 3 strategische personeelsplanning

De weg naar een ‘winning team’

Werken in de wereld van sport is net een wedstrijd. Jouw organisatie moet wendbaar zijn en tegen een stootje kunnen. Het moet om kunnen gaan met een steeds veranderende omgeving om de doelstellingen te halen. Maar hebben jullie ook al de juiste opstelling om binnen jouw organisatie te winnen? Als je wisselt van opstelling, wat betekent dit dan voor het team? En hoe ziet dit er over 5 jaar uit?

Het beschikken over het juiste team en de juiste opstelling is cruciaal voor organisaties om haar doelen te bereiken, nu én in de toekomst. Maar hoe realiseer je een optimaal team? Dit kan met Strategische personeelsplanning (SPP), het helpt organisaties om het personeelsbestand toekomstbestendig te maken en hun doelen te bereiken. Wil jij kennismaken met SPP of juist een verdiepingsslag maken? Wij organiseren diverse bijeenkomsten rondom dit thema.

Training SPP

De trainer, jij als HR-adviseur, is essentieel voor een team om goed te kunnen functioneren. Maar ook een goede trainer heeft af en toe wat hulp nodig. In de meerdaagse praktijkgerichte training leer je SPP in je eigen organisatie succesvol te agenderen, ontwerpen, implementeren en faciliteren.
Tijdens deze bijeenkomsten gaan we aan de slag met de inhoud van SPP en de rol als expert en adviseur. We zorgen dat jij de juiste expertise en handvatten krijgen om SPP succesvol neer te zetten in de eigen organisatie.. Voor het succes van SPP is echter meer nodig dan alleen kennis van SPP en een goede aanpak. Het vraagt ook om het vakkundig en stimulerend begeleiden van jouw organisatie. In de rol van procesbegeleider stimuleer je de groep tot actief meedenken en met elkaar in gesprek gaan om nieuwe, werkbare oplossingen te vinden om je personeelsbestand toekomstproof te maken.

Trainingsdag 3 strategische personeelsplanning

Datum: donderdag 4 juni
Time: 09:30 - 16:30 uur
Location: DeWeerelt van Sport - Utrecht
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

DeWeerelt van Sport

Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht

Plan uw route