Spring naar content

Masterclass Verbindend leiderschap

Laden Evenementen

Masterclass Verbindend leiderschap

Na de succesvolle masterclass Strategische leiderschap eerder dit jaar verzorgt de WOS, in samenwerking met Lidewey van der Sluis van Nyenrode Business Universiteit, een nieuwe editie. Deze online masterclass staat in het teken van het organiseren van veerkracht en energie op medewerkers- en teamniveau met aandacht voor diversiteit in organisaties. Ten tijde van het hybride werken is dit een vraagstuk dat bij veel organisaties leeft. De masterclass wordt online aangeboden aan directie en hoger management en vindt plaats op maandag 15 november van 9.30 tot 11.00 uur.

Energie & veerkracht
Organisaties bestaan uit mensen en mensen bestaan uit energie. Energie geeft kracht aan mensen, teams en organisaties. Wilskracht, veerkracht, en daadkracht. Leiderschap is de verbinding zoeken tussen mensen en motivaties, maar hoe organiseer en optimaliseer je energie op medewerkers- en -teamniveau? En hoe doe je dat met behoud van de onderlinge diversiteit en gezamenlijke doelen? Inclusiviteit en saamhorigheid zijn daarbij sleutelbegrippen. In deze masterclass zullen deze vragen en thema’s aan de orde komen met een directe koppeling met uw eigen ervaring in de praktijk.

Praktische informatie en aanmelden
Het aantal deelnemers aan deze masterclass is beperkt. Deelname is kosteloos. Schrijf u dus spoedig in.*

Datum: maandag 15 november 2021
Tijd: 09.30 tot 11.00 uur

LET OP! Deze masterclass is alleen beschikbaar voor WOS leden. Zij hebben 26 oktober een mail ontvangen met de aanmeldlink. Geen mail ontvangen? Neem contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl.

* Indien de masterclass vol is ten tijde van uw aanmelding, zullen we dit bij u aangeven. In de vragenlijst kunt u aangeven of u in dat geval op de wachtlijst geplaatst wilt worden.

Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis – Nyenrode Business University
Lidewey is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap. Vanuit het Nyenrode Center for Strategy, Organization, and Leadership is zij kerndocent in diverse Executive Education Programs en het MBA programma.

Ter voorbereiding kunt u alvast nadenken over de volgende vragen:

  • Wat houdt u nu bezig als het gaat over;
    1) de verbinding tussen mensen?
    2) de verbinding van mensen met de organisatie?

  • Waar zou u meer over willen weten als het gaat om het organiseren van de energie en veerkracht van uw collega’s en uw teams?

Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen, neem dan gerust contact op met Nischa Janssen, beleidsadviseur, via info@sportwerkgever.nl.

Masterclass Verbindend leiderschap

Datum: maandag 15 november
Time: 09:30 - 11:00 uur
Location: Online

Deel dit evenement