Spring naar content

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

Laden Evenementen

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

Wil je werknemers blijven boeien en binden aan uw organisatie dan is het belangrijk om hier als leidinggevende aandacht voor te hebben en hierover met werknemers in gesprek te gaan. Door te ontdekken wat zij nodig hebben, weet je wat je – als leidinggevende – kunt doen om de werknemers zo gemotiveerd, betrokken en productief mogelijk te laten zijn teneinde optimaal te kunnen presteren.

Van leidinggevenden vraagt dit steeds meer coachend leiderschap. Om directeuren/leidinggevenden te ondersteunen hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseert de WOS de Masterclass ‘Modern & Effectief Leidinggeven’. In deze Masterclass gaan we samen aan de slag met thema’s als:

* Hoe geef ik goed leiding aan mijn medewerkers en specifiek de ‘nieuwe generatie medewerkers’?
* Wat helpt mij om het werkgeluk, de motivatie, autonomie, eigen regie, verantwoordelijkheid en productiviteit van medewerkers te vergroten?
* Hoe kan ik bijdragen aan een goede duurzame inzetbaarheid van mijn medewerkers?
* Hoe voer ik hierover het goede gesprek?

Graag laten we deze Masterclass zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Vandaar dat er gelegenheid is om voorafgaand aan deze Masterclass input te geven op thema’s rondom leidinggeven die voor u relevant zijn en/of in uw organisatie spelen.

Praktische informatie – Masterclass ‘Modern & Effectief Leidinggeven’

  • Datum: Maandagmiddag 10 februari van 13:00 – 17:00 uur.
  • Locatie: Weerelt van Sport.
  • Het definitieve programma krijgt u voorafgaand aan de Masterclass toegestuurd. Heeft u direct al een thema of onderwerp rondom leidinggeven in gedachten waar u graag meer over zou willen weten of die relevant is voor u en/of uw organisatie? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar info@sportwerkgever.nl.

Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen, neem dan gerust contact op met de WOS via info@sportwerkgever.nl.

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

Datum: maandag 10 februari
Time: 13:00 - 17:00 uur
Location: DeWeerelt van Sport - Utrecht
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

DeWeerelt van Sport

Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht

Plan uw route