Spring naar content

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

Laden Evenementen

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

         

Wil je werknemers blijven boeien en binden aan uw organisatie dan is het belangrijk om hier als leidinggevende aandacht voor te hebben en hierover met werknemers in gesprek te gaan. Door te ontdekken wat zij nodig hebben, weet je wat je – als leidinggevende – kunt doen om de werknemers zo gemotiveerd, betrokken en productief mogelijk te laten zijn teneinde optimaal te kunnen presteren.

Van leidinggevenden vraagt dit steeds meer coachend leiderschap. Om directeuren/leidinggevenden te ondersteunen hier op een goede manier invulling aan te geven, organiseert de WOS de Masterclass ‘Modern & Effectief Leidinggeven’. In deze Masterclass gaan we samen aan de slag met thema’s als:

* Hoe geef ik goed leiding aan mijn medewerkers en specifiek de ‘nieuwe generatie medewerkers’?
* Wat helpt mij om het werkgeluk, de motivatie, autonomie, eigen regie, verantwoordelijkheid en
productiviteit van medewerkers te vergroten?
* Hoe kan ik bijdragen aan een goede duurzame inzetbaarheid van mijn medewerkers?
* Hoe voer ik hierover het goede gesprek?

Graag laten we deze Masterclass zo goed mogelijk aansluiten bij uw wensen en behoeftes. Vandaar dat er gelegenheid is om voorafgaand aan deze Masterclass input te geven op thema’s rondom leidinggeven die voor u relevant zijn en/of in uw organisatie spelen. 

  • Praktische informatie – Masterclass ‘Modern & Effectief Leidinggeven’ 
  • Datum: dinsdagmiddag 29 oktober van 13:00 – 17:00 uur. 
  • Locatie: omgeving Utrecht (exacte locatie volgt later). 
  • Het definitieve programma krijgt u voorafgaand aan de Masterclass toegestuurd. Heeft u direct al een thema of onderwerp rondom leidinggeven in gedachten waar u graag meer over zou willen weten of die relevant is voor u en/of uw organisatie? Laat dit dan weten door een mailtje te sturen naar info@sportwerkgever.nl. 

Op dit moment is de Masterclass ‘Modern & Effectief Leidinggeven’ helaas volgeboekt. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte worden gebracht als er nog eenzelfde Masterclass georganiseerd wordt in de toekomst of als er een plekje vrij komt door afmelding van een andere deelnemer? Laat dan hier uw gegevens achter. 

Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen, neem dan gerust contact op met één van de verantwoordelijke beleidsadviseurs van de WOS (Frank van Gene of Esther de Weert) via info@sportwerkgever.nl. 

Masterclass Modern en Effectief Leidinggeven

Datum: dinsdag 29 oktober
Time: 13:00 - 17:00 uur
Location: Utrecht

Deel dit evenement