Spring naar content

Kennissessie hybride werken

Laden Evenementen

Kennissessie hybride werken

De inrichting van het hybride werken is één van de meest relevante vraagstukken van deze tijd. Corona heeft de manier van werken in organisaties voorgoed veranderd. ‘Terug naar normaal’ is niet persé ‘terug naar vroeger’. Maar wat dan wel? Met elkaar staan we voor de uitdaging: ‘Wat is een passende vorm van hybride werken voor mijn organisatie? Welke invloeden heeft het op andere HR / organisatie thema’s en hoe geef ik hier een goede invulling aan, passend bij mijn organisatievisie en ambities?’ 

Laat u informeren en inspireren tijdens de sessies hybride werken georganiseerd door de WOS. De deelnemers gaan onder begeleiding van experts aan de slag met wat binnen de organisatie speelt op het gebied van hybride werken. De eerste sessie vindt plaats in samenwerking met organisatieadviesbureau Ditox, specialist in hybride werken en transformaties in werk.
De sessies bevatten uitgebreide informatie gericht op het creëren van bewustwording en het verkrijgen van inspiratie van andere organisaties en experts, zodat u:

 • bewust bent van het bredere kader van hybride werken en u zelf kunt bepalen welke keuzes u maakt in de verdere vormgeving van het hybride werken;

 • op hoofdlijnen gefaciliteerd bent om dit voor uw organisatie in te richten.

Kennissessie 1: Visie op hybride werken
Datum: maandag 25 oktober
Tijd: 13.00 – 15.30 uur online via Microsoft Teams
Voor wie: deze kennissessie is alleen toegankelijk voor WOS-leden

De eerste sessie staat in het teken van:

 • het vergroten van kennis en vaardigheden en het kunnen vormen van een visie over het hybride werken;

 • deelvragen die spelen op het gebied van: 

  • De functie van kantoor;

  • De meer gedecentraliseerde werkplekken (inclusief thuis en elders);

  • Mogelijke gevolgen voor het mobiliteits-, duurzaamheids- & vitaliteitsbeleid; 

  • Een veranderende rol voor management en gedragsverandering voor werknemers. 

Kennissessie 2: Hybride werken
Datum: donderdag 25 november
Tijd: 9.30 – 12.30 uur inclusief aansluitende lunchmogelijkheid.
Locatie: NBC te Nieuwegein
Voor wie: deze kennissessie is alleen toegankelijk voor WOS-leden

Kennissessie 2 volgt uit de gemeenschappelijke behoeften en vragen die zijn aangedragen in de eerste kennissessie op maandag 25 oktober. Hierbij geven we u alvast de gelegenheid om deze datum in uw agenda te noteren. Na 25 oktober volgt een uitnodiging met meer gedetailleerde informatie over de inhoud van de sessie. 

Aanmelden kennissessie I en/of  II *

Na het ontvangst van de bevestiging is je aanmelding definitief. 

*Indien het maximum aantal deelnemers is bereikt dan ontvangt u een email met de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Indien er een plaats beschikbaar komt ontvangt u hiervan bericht. 

‘Back to work’: website met informatie
Naast de kennissessies staat de WOS u bij in het organiseren van een nieuwe manier van werken door middel van de website www.sportwerkgever.nl/backtowork. U vindt hier informatie die behulpzaam is bij visievorming, het opstellen van beleid en de voorlichting naar werknemers. De informatie is ingedeeld naar vier hoofdthema’s. Raadpleeg de informatie en ga aan de slag. 

 Ondersteuning en advies
Mocht u vragen hebben, een aanvullende behoefte hebben op dit thema of advies/ondersteuning wensen? Neem gerust contact op via info@sportwerkgever.nl.

Kennissessie hybride werken

Datum: maandag 25 oktober
Time: 13:00 - 15:30 uur
Location: Online (Microsoft teams)
Aanmelden evenement

Deel dit evenement