Spring naar content

Gratis webinar persoonlijk leiderschap

Laden Evenementen

Gratis webinar persoonlijk leiderschap

Dat atleten elke dag bezig zijn zich verder te ontwikkelen vinden we heel normaal. Zij werken immers toe naar dat ene piekmoment. Maar het blijven ontwikkelen van vaardigheden en competenties geldt niet alleen voor (top)sporters. In een sector die continu innoveert en beter wordt, wordt er namelijk veel gevraagd van onze medewerkers. Wat doet jouw organisatie, jijzelf en jouw collega’s om jezelf elke dag te ontwikkelen? 

Gratis webinar persoonlijk leiderschap
Om jou en de sport collega’s kennis te laten maken met persoonlijk leiderschap verzorgt de WOS samen met opleider Fanbased op vrijdag 11 februari van 11.00-12.00 uur een gratis webinar met als thema ‘feedback geven en ontvangen’; hoe creëer je binnen jouw team een veilige feedback cultuur? 

Tijdens de webinar zoomen we in op het creëren van een veilige feedback cultuur binnen jouw team en bespreken we de vier dimensies van effectieve communicatie die daaraan bijdragen. Olympisch zeilster Annemiek Bekkering schuift aan en neemt je mee in haar ervaring met ‘het geven en ontvangen van feedback’ tijdens haar topsport carrière. Deelname is gratis. Meld je aan voor het webinar via onderstaande link.

Webinar persoonlijk leiderschap 11 februari 2022

E-mailadres(Vereist)

Gratis webinar persoonlijk leiderschap

Datum: vrijdag 11 februari
Time: 11:00 - 12:00 uur
Location: Online
Aanmelden evenement

Deel dit evenement