Spring naar content

Verlenging GoodHabitz traject tot 1 oktober 2022

Terug

De WOS vindt duurzame inzetbaarheid een belangrijk thema. Jezelf blijven ontwikkelen in deze uitdagende tijden is essentieel voor alle werknemers die werken bij sportorganisaties. Jong Oranje, het grootste netwerk voor jongeren werkzaam in de sport, heeft de laatste jaren aan haar leden (jongeren werkzaam in de sport tot en met 35 jaar) de mogelijkheid geboden om online trainingen volgen via de bibliotheek van GoodHabitz waardoor werknemers zich persoonlijk kunnen ontwikkelen. Om de duurzame inzetbaarheid in de sportsector te vergroten is de WOS ingehaakt op het GoodHabitz traject van Jong Oranje en heeft ervoor gezorgd dat de leden van de WOS ook in de gelegenheid zijn om gratis gebruik te maken van het online platform. Deze samenwerking is na het succes van het afgelopen jaar verlengd tot 1 oktober 2022. Zo kan iedereen die in de sport werkt van deze gelegenheid gebruik blijven maken om te investeren in hun eigen (duurzame) inzetbaarheid met toegang tot de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Om gebruik te kunnen maken van GoodHabitz hoef je dus geen Jong Oranje speler te zijn. Alle medewerkers van WOS leden kunnen gratis gebruik maken van het platform. 

GoodHabitz
GoodHabitz is hét platform waarmee je direct aan de slag kan met een grote diversiteit aan online trainingen en masterclasses. In een klik zit je in een masterclass van Ben Tiggelaar over gedragsverandering en een klik verder zit je in een online cursus over ‘the elevator pitch’, ‘excel voor gevorderden’ of ‘agile’!

De trainingsbibliotheek van GoodHabitz kan worden gezien als de Netflix-variant van het online leren, met meer dan 100 trainingen in de meest uiteenlopende onderwerpen. Leer efficiënter werken door de training ‘Online samenwerken’ of leer anderen enthousiast maken voor jouw ideeën door de training ‘Beïnvloeden’. Voor leidinggevenden is de training ‘Bouwen aan de bedrijfscultuur’ wellicht interessant. Naast de bovengenoemde trainingen worden er ook gewoon de gebruikelijke trainingen aangeboden (Word, Excel & Outlook). De meeste trainingen nemen maar twee uur in beslag. Kortom, je horizon verbreden was nog nooit zo makkelijk. 

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen en duizelen de meer dan 150 online trainingen je?! Doe dan de Goodscan, waarmee je inzicht krijgt wat voor jou de beste trainingen zijn op basis van een vragenlijst. Dit is een mooie gelegenheid voor werkgevers om hun werknemers in de gelegenheid te stellen om zich te ontwikkelen en niet thuis stil te zitten. 

Aanmelden
Alle werknemers die werken in de sport kunnen tot 1 oktober 2022 gratis gebruik maken van de online trainingsbibliotheek van GoodHabitz. Meld je aan via onderstaande link. Binnen 48 uur ontvang je per e- mail de inlogcode voor interessante online trainingen en workshops. Controleer ook even je spam, wanneer je de inlog niet ontvangen hebt.

Ik wil mij ontwikkelen met GoodHabitz

Over Jong Oranje
Jong Oranje is het grootste netwerk voor jongeren werkzaam in de sport en draagt bij aan de persoonlijke én professionele ontwikkeling van jong professionals. Jong Oranje streeft naar het zijn van een vaste gesprekspartners op impactvolle thema’s in de sport die jong professionals op een één of andere manier raken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe lidmaatschapsvormen in de sport, goed werkgeverschap, persoonlijke ontwikkeling en andere belangrijke thema’s in de sport. Jongeren zijn immers de impactmakers van de toekomst!

Zie de site van Jong Oranje voor meer informatie over de organisatie.