Spring naar content

Jouw input voor leiderschap in de sport

Terug

Ben jij een leider en/of sleutelfiguur in de sport, of ambieer jij dit binnen nu en 3 jaar? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Samen Presteren – het arbeidsmarktfonds van de sport – wil graag weten wat jij belangrijk vindt in een strategisch leiderschapsprogramma. Help strategisch en wendbaar leiderschap in de sport te versterken en vul de vragenlijst in!

Sinds 2014 heeft de sport een leergang gericht op toekomstbestendig leiderschap, ontwikkelt door NOC*NSF, WOS en sportbonden en mede mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren. Naast deskundigheidsbevordering en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden biedt de leergang een netwerk voor advanced and higher leadership in de sport. We willen inventariseren wat de behoeftes zijn voor een nieuwe editie, zodat de leergang blijft aansluiten bij jou en de sector. Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer 5 minuten en je kunt een Team NL shirt winnen.

Team NL shirt naar wens
De leergang is naast de sportsector – in de volle breedte – ook toegankelijk voor gemeenten, provincies en andere partners. Je helpt ons door dit bericht te delen met jouw collega’s en netwerk. Je maakt daarmee kans op één van de twee Team NL shirts (heren/ dames en maat naar keuze).

Vragen of meer informatie?
Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt contact opnemen met Nischa Janssen, projectleider vanuit Samen Presteren via n.janssen@sportwerkgever.nl 

Namens sociale partners danken we je voor je bijdrage aan de ontwikkeling van onze sportsector.