Spring naar content

Maak werk van bevlogenheid, juist nu!

Terug

Hoe zorg je er als leidinggevende en directie voor dat medewerkers blijven presteren in deze bijzondere tijd? De sleutel ligt in het vergroten van de bevlogenheid van je mensen. Bevlogen mensen, teams en daarmee organisaties halen voldoening uit hun werk en voelen zich energiek, vitaal en trots. Bevlogenheid levert een belangrijke bijdrage aan onze psychische en lichamelijke gezondheid, het prestatievermogen en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het maakt mensen productiever en innovatiever. Juist nu, in deze turbulente tijd, kunnen onze organisaties en medewerkers deze bevlogenheid gebruiken, om hierdoor sterker uit deze crisis te komen.

24 november: lerend netwerk voor directie en leidinggevenden  

De WOS organiseert in samenwerking met experts een lerend netwerk Duurzame Inzetbaarheid. We delen op een interactieve manier onze eigen kennis, die van experts en tussen deelnemers. De eerste online sessie staat in het teken van bevlogen leiderschapsontwikkeling en hoe je samen kunt komen tot eigen regie. Ons doel is je niet alleen te inspireren met nieuwe inzichten en tips, maar jou vooral te voorzien van een aantal hulpmiddelen waarmee je in je eigen team(s) direct aan de slag kunt. De sessies zijn kostbaar en worden mogelijk gemaakt vanuit Samen Presteren en de ESF-subsidie. Dat maakt dat je de online sessies kosteloos bij kunt wonen. De sessies staan open voor inschrijving voor directie en leidinggevenden werkzaam in de sport- en beweegsector, dus ook voor niet bij de WOS aangesloten organisaties. Let wel, er zijn 15 plekken beschikbaar, zodat we interactie energie en aandacht kunnen garanderen.

Waarom wil je hierbij zijn?

Bevlogen medewerkers zorgen voor hogere klantloyaliteit, minder verloop, minder verzuim en een stijging in klantgerichtheid. Echter bevlogenheid ontstaat niet vanzelf, het vraagt aandacht op een specifiek aantal gebieden. Voor jou als werkgever, leidinggevende en HR professional is het van belang om hiervan op de hoogte te zijn om vervolgens gerichte keuzes te kunnen maken om de bevlogenheid in je eigen organisatie/ team te verhogen. Wij gaan je daarbij helpen.

Wanneer gaan we aan de slag?

Dinsdagmiddag 24 november 2020 van 13:00 uur – 16:15 uur.

Paul van Heeringen en Ronald Warmerdam, zullen deze interactieve (online) workshop verzorgen. Twee ervaren verandermanagers, die je op een inspirerende manier meenemen om te komen tot bevlogen presterende teams.

Mirjam Oosterbroek en Lile Drost, beiden adviseur Gezond en Duurzaam ondernemen, zullen je meenemen in het Eigen Regie model. Samen met jou zullen ze onderzoeken op welke gebieden binnen het “Eigen Regie Model” er voor jouw organisatie extra inspanningen nodig zijn, en welke dit zijn?

Hoe gaan wij je helpen tijdens deze sessie?

  • Je ontvangt een aantal hulpmiddelen waarmee je in je eigen team(s) direct aan de slag kunt;
  • Inspiratie brengen we in de praktijk. In de (online) meeting ga je een persoonlijk actieplan voor jouw organisatie uitwerken;
  • Je krijgt tijdens de sessie begeleiding van een team-leiderschapscoach vanuit Impact on the Job;
  • Na de sessie ben je nog beter in staat om de mate van verbinding, motivatie, energie, persoonlijk leiderschap, ontwikkeling en prestaties van en binnen je eigen team(s) verder te laten ontwikkelen;
  • Om jouw impact te maximaliseren is er in januari een moment om te kijken waar we in de praktijk staan, waar we tegenaan lopen en wat nog nodig is om blijvend resultaat te realiseren.
  • Voor maximale impact is het aantal deelnemers beperkt tot 15. Wees er snel bij!

Voor wie is dit relevant en hoe kan ik mij aanmelden?

De workshop is primair gericht op directeuren en leidinggevenden, maar is ook geschikt voor HR-professionals.

Ik meld mij aan.

De sessies staan open voor inschrijving voor directie en leidinggevenden werkzaam in de sport- en beweegsector. Werk je bij een organisatie die geen lid is van de WOS, dan kun je je dus ook inschrijven.  Let wel, voor maximale impact is het aantal deelnemers beperkt tot 15, dus wees er snel bij.Na je aanmelding ontvang je de agenda en de link om toegang te krijgen tot de online sessie.

Meer informatie en vragen?

Voor meer informatie en vragen kun je contact leggen met Nischa Janssen en Frank van Gene via info@sportwerkgever.nl

Dit lerende netwerk wordt mogelijk gemaakt door het arbeidsmarktfonds Samen Presteren, ESF en Zilveren Kruis om samen de duurzame inzetbaarheid van de sector sport te versterken.