Spring naar content

Inschrijven Sport van Morgen geopend

Terug

Na het succes van de eerste edities van de opleiding de Sport van Morgen gaat begin 2021 de nieuwe editie van start. Vanwege het succes van de vorige edities verwachten we ook nu weer veel aanmeldingen. Voor deze editie zijn 30 plekken beschikbaar en graag willen we alle medewerkers in de sport uitnodigen zich in te schrijven. De deadline voor inschrijving sluit dinsdag 19 januari om 18.00u

De opleiding wordt inhoudelijk verzorgd door Fanbased, een organisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen van sportprofessionals en teams en is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van werknemers.

Daarom de Sport van Morgen
Werk is belangrijk. Het geeft zin aan het leven. We brengen een groot deel van onze tijd door op ons werk en dus willen we dat dit voor de organisatie en werknemers leuk en uitdagend blijft. Slimmer werken, vernieuwen en meer samenwerken, er wordt veel van ons en onze medewerkers gevraagd. Daarom is het goed om je te blijven ontwikkelen. In de Sport van Morgen gaan deelnemers aan de slag met hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Programma
Tijdens de opleiding wordt er gecoacht vanuit ervaring en kennis. De opleiding biedt:

Ervaring in topsport & defensie
Fanbased coaches zijn (ex-)topsporters of militair

Wetenschap als basis
Inzicht in mentale, sociale en fysieke uitdagingen vanuit psychologie en neurowetenschappen

Activatie van ontwikkeling
Groei stimuleren door écht te ervaren (actie!)

Tijdens de opleiding de Sport van Morgen gaan deelnemers individueel en samen in kleine groepen met collega’s uit de sport aan de slag in drie modules met (1) persoonlijke ontwikkeling, (2) teamontwikkeling en (3) organisatieontwikkeling.

Kosten
De opleiding is toegankelijk voor alle medewerkers in de sport. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden en zijn €1795,- per deelnemer (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief alle studiematerialen en andere voorzieningen, waardoor er geen extra kosten meer bijkomen.

Delen en inschrijven
Graag willen wij je uitnodigen om de brochure binnen jouw organisatie te verspreiden en potentiële deelnemers in te (laten) schrijven. Let op: De deadline lijkt nog ver weg, maar de ervaring heeft ons geleerd dat tijdig inschrijven de kansen van deelname vergroot. Inschrijven kan door een mail te sturen naar inschrijving@fanbased.nl met daarin de volgende gegevens: 

  • Naam
  • Geboortedatum 
  • Werkgever
  • Beschrijving van je huidige functie (leidinggevend ja/nee)
  • Beschrijving van eerdere werkervaring
  • Motivatie van deelnam

 Let op! Voor de opleiding zijn slechts 30 plekken beschikbaar.  

Meer informatie
Onderstaand vind je de uitgebreide brochure over de opleiding, we vragen je om deze te delen met jouw medewerkers. Wil je aanvullende informatie over de opleiding de Sport van Morgen? Neem dan contact op met Team Fanbased of de WOS.

Brochure opleiding Sport van Morgen

Joep van der Loo
inschrijving@fanbased.nl
+31 6 502 745 56