Spring naar content

Voorlichtingsbijeenkomst pensioen voor werknemers

Laden Evenementen

Voorlichtingsbijeenkomst pensioen voor werknemers

Pensioenakkoord, dekkingsgraad, kortingen en rekenrentes. Er is de laatste tijd veel te doen om ons pensioen. Wat gebeurt er nu eigenlijk en wat betekent dit voor jouw pensioen straks? Samen met het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) organiseert de WOS twee voorlichtingsbijeenkomsten waarin medewerkers in alle relevante ontwikkelingen en hun toekomstig pensioen worden meegenomen.

Voorlichtingsbijeenkomst voor werknemers

Als sportsector zijn wij aangesloten bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). Alle medewerkers aangesloten bij de CAO Sport bouwen daarom bij PFZW pensioen op. Tegelijkertijd komt er een nieuw pensioenstelsel in Nederland wat de nodige veranderingen met zich meebrengt. Uiteindelijk leidt dit tot een meer toekomstbestendig pensioen voor werknemers. Dit is niet alleen het geval bij PFZW, maar voor alle pensioenfondsen. Misschien roept dit vragen bij je op als ‘Is er straks nog wel pensioen voor mij?’ Tijdens de bijeenkomst gaat een voorlichter van PFZW in op deze en andere vragen. Na de presentatie heb je meer inzicht in de meest relevante pensioenontwikkelingen van dit moment en jouw pensioen later.

In de presentatie krijg je onder andere antwoord op de vraag:

  • Hoe zit mijn pensioen in elkaar?
  • Wat betekent het pensioenakkoord voor mijn pensioen?

Ga naar MijnPFZW

In MijnPFZW, jouw persoonlijke pensioenomgeving, vind je jouw actuele pensioenbedragen. Kijk als voorbereiding op de presentatie eens op www.pfzw.nl/mijnpfzw om inzicht te krijgen in jouw eigen pensioen. Op de eerste pagina zie je jouw pensioenbedragen op de standaardpensioenleeftijd. Onder ‘pensioenplanner’ kunt u de bedragen op een eerdere of latere leeftijd uitrekenen.

Praktische informatie

We bieden twee voorlichtingsbijeenkomsten aan op de volgende data. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan via onderstaand formulier.

Donderdag 9 februari 2023
Congrescentrum Papendal Arnhem
13.30 – 15.30u

Donderdag 16 februari 2023
De Weerelt van Sport Utrecht
13.00 – 15.00u

Aanmeldformulier voorlichtingsbijeenkomst pensioen voor werknemers

 

Je ontvangt ongeveer een week voor de bijeenkomst een bevestigingsmail met de laatste informatie. Wij zien je graag op 9 of 16 februari!

Met vriendelijke groet namens PFZW en sociale partners,Koen Vermooten

Voorlichtingsbijeenkomst pensioen voor werknemers

Datum: donderdag 16 februari
Time: 08:00 - 17:00 uur
Location: DeWeerelt van Sport - Utrecht
Aanmelden evenement

Deel dit evenement

Locatie

DeWeerelt van Sport

Orteliuslaan 1041, 3528 BE Utrecht

Plan uw route