Sportwerkgever

Training ‘Leidinggeven aan inzetbaarheid en performance’

Training ‘Leidinggeven aan inzetbaarheid en performance’

Een open gesprek over inzetbaarheid in verhouding tot performance en een leven lang ontwikkelen is makkelijker gezegd dan gedaan. Om u hierin te ondersteunen organiseert de WOS in samenwerking met experts op maandag 26 maart voor leidinggevenden en adviseurs in de sport de training ‘leidinggeven aan inzetbaarheid en performance’.

ARNHEM - 26 februari 2018

Deze training is het vervolg op de succesvolle sessies in 2016 en 2017 waaronder de training ‘Leidinggeven aan loopbaanontwikkeling’ en is uitgebreid met de gespreksonderwerpen performance, vitaliteit, employability en inzetbaarheid. Vorig jaar is de training voor het eerst gehouden en werd door deelnemers gewaardeerd met een 8,3.

Wat biedt de workshop?
U krijgt een gespreksleidraad aangereikt die u ondersteunt in het begeleiden van medewerkers naar een betere performance en een betere bijdrage aan de organisatie en haar organisatiedoelen. De workshop combineert theorie met praktijk en oefeningen. In de training krijgt u antwoord op de vragen:
  • Hoe voer ik een gesprek over aspecten van performance zoals bevlogenheid, gezondheid, ontwikkeling en employability?
  • Hoe deal ik met weerstand in een gesprek?
  • Hoe leg ik het verband tussen organisatieprestaties en individuele prestatie in een gesprek?
  • Hoe kan ik een gedragsverandering teweeg brengen?
  • Hoe ga ik in positieve zin om met medewerkers op leeftijd?
Samen Presteren, het arbeidsmarktfonds van en voor de sport en de ESF subsidie voor duurzame inzetbaarheid maken de training mede mogelijk.

Datum: maandag 26 maart 2018
Tijd: 9.30 – 14.00 uur, inclusief lunch
Locatie: Makeblijde te Houten
Aanmelden

Let op: Bij no-show wordt 50 euro in rekening gebracht als bijdrage in locatiekosten. Bij verhindering is het toegestaan om een collega in plaats van uzelf deel te laten nemen. Geïnteresseerde medewerkers van niet-leden kunnen eveneens deelnemen voor 195 euro per persoon vrijgesteld van BTW.

Doelgroep
De training is uitermate interessant voor leidinggevenden en/of hrm'ers van WOS leden. Om de sessies bij te wonen dient u zich aan te melden. Per sessie is een maximum van 15 plaatsen beschikbaar gesteld, dus schrijf u zo snel mogelijk in. Na aanmelding ontvangt u een deelnamebevestiging.

Training toegespitst specifiek op de eigen organisatie
Wenst u meer verdieping en tijd voor specifieke beantwoording van uw eigen casussen, dan adviseren wij u de workshop van één dagdeel binnen uw eigen organisatie te verzorgen. De kosten hiervoor bedragen 450 euro vrijgesteld van BTW. Voor de training worden twee trainers ingezet. U dient zelf een ruimte te regelen. De kosten daarvan zijn voor de desbetreffende sportorganisatie.

Vragen?
Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij Nischa Janssen, beleidsadviseur bij de WOS, n.janssen@sportwerkgever.nl en telefonisch via 06-51315659.

Een aantal organisaties die de training in 2017 hebben gevolgd:

In de spotlight

Archief