Spring naar content

Nieuwe samenwerking WOS & HC Health

Terug

De WOS heeft in samenwerking met Zilveren Kruis een nieuwe partner gevonden in HC Health. Op donderdag 16 januari volgde de officiële ondertekening van deze overeenkomst door Marc Elffers (WOS) en Sander de Casparis (HC Health).

HC Vitaliteit van werknemer als basis

Door de nieuwe samenwerking zetten de partijen verder in op het stimuleren van duurzame inzetbaarheid van werknemers in de sport. HC Health is een full-service vitaliteitsbureau wat zit inzet voor het creëren van gezonde werkgewoontes. Zo draagt de dienstverlening van HC Health bij aan het terugdringen van ziekteverzuim onder werknemers. De WOS werkt al langer samen met Zilveren Kruis aan het terugdringen van het ziekteverzuim in de sport. De samenwerking met HC Health past daarom goed binnen de visie op duurzame inzetbaarheid.

HelloFysio

Het aanbod van de WOS naar haar leden wordt door de samenwerking uitgebreid met HelloFysio, online fysiotherapie op kantoor of in je woonkamer. HelloFysio biedt gratis eerste hulp bij fysieke klachten. Werknemers in de sport hebben 24/7 toegang tot een online platform waar meer dan 100 klachten zijn beschreven, inclusief uitgebreide informatie en behandelvideo’s. Zo kunnen werknemers zelfstandig aan de slag met hun eigen gezondheid. Mocht er toch een hulpvraag bestaan voor een behandeltraject door een fysiotherapeut, dan kan er gebruik worden gemaakt van een volledig behandeltraject door de gekwalificeerde fysiotherapeuten van HC Health tegen gereduceerd tarief.

Wil jij gebruik maken van HelloFysio dan kan je direct aan de slag via het online platform!

Online platform HelloFysio

Meer informatie HelloFysio

Meer informatie over HelloFysio vind je hier. Heb je vragen over de samenwerking met HC Health of HelloFysio, neem dan contact op met Koen Vermooten via k.vermooten@sportwerkgever.nl.