Sportwerkgever

ESSA-Sport project afgerond

ESSA-Sport project afgerond

Na twee jaar deskresearch en het verwerken van de respons op de vragenlijst ‘EU employer skills’, hebben we inzicht verkregen in wat er tegenwoordig wordt gevraagd van de werknemers en vrijwilligers in de sport op Nederlands en Europees niveau.

ARNHEM - 26 juni 2019

Het ESSA-Sport project was het eerste onderzoek wat zich richtte op het in kaart brengen van de benodigde structuur en vaardigheden. Het onderzoek heeft in totaal drie jaar in beslag genomen en de resultaten liggen nu ter verificatie bij de Europese Commissie.

De verwachting is om begin oktober tijdens de eerste Europese Skills Forum voor Sport en Bewegen de belangrijkste resultaten te presenteren en te bespreken. Met de uitkomsten van deze eerste internationale bijeenkomst wordt een bijdrage geleverd om educatie, training en vaardigheden van werknemers in de sport nog beter aan te sluiten op de realiteit van een dynamische sector.

De resultaten zullen we te zijner tijd met u delen via sportwerkgever.nl.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het project? Neem dan contact op met een van adviseurs (Marieke Audenaerde / Koen Vermooten) of kijk op sportwerkgever.nl.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven