Sportwerkgever

Download de cao-app en denk mee!

Download de cao-app en denk mee!

Al bijna duizend sport collega's gingen u voor en installeerden de cao-app ‘Werken in de Sport’. De app heeft als doel om heldere en juiste informatie te verstrekken aan iedereen die te maken heeft met de CAO Sport. Maar nog belangrijker, via de ‘Denk mee’ functie worden gebruikers actief gevraagd input te leveren met betrekking tot uiteenlopende cao onderwerpen.

ARNHEM - 26 oktober 2018

Het doel? Werknemers en werkgevers betrekken bij de totstandkoming van een nieuwe CAO Sport en daarmee draagvlak creëren voor toekomstbestendige arbeidsvoorwaarden binnen de sport.

Ook invloed uitoefenen op de CAO Sport?
Als WOS-lid nodigen we u van harte uit voor het ledenberaad op 30 oktober van 13.00 -15.00 uur bij NDC Den Hommel . Na een periode van drie jaar (2016-2018) loopt de huidige CAO Sport af op 31 december 2018. Met uw input kan de werkgeversdelegatie in november beginnen met de cao-onderhandelingen. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier ledenraadpleging. Geef ons uw mening ook op relevante vraagstukken via de app. U kunt deze gratis download via Google Play Store (Android) en App Store (Apple).

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven