Sportwerkgever

Bijeenkomsten Prestatiegericht belonen

Bijeenkomsten Prestatiegericht belonen

Sinds 2016 biedt de CAO Sport de mogelijkheid om prestatiegericht belonen in te voeren. Een aantal leden is al gestart met deze vorm van belonen en in 2018 zal er naar verwachting nog een aantal leden volgen. De WOS is voorstander van prestatiegericht belonen en draagt graag bij aan de implementatie en ontwikkeling daarvan. In dit kader vindt de WOS het waardevol dat leden inspiratie opdoen en leren van elkaar.

ARNHEM - 19 juni 2017

In het proces om prestatiegericht belonen goed invulling te geven binnen de eigen organisatie, nodigt de WOS, in samenwerking met DAJC HR Revolutie, u van harte uit voor de bijeenkomst op 14 september.

Bijeenkomst voor leden die prestatiegericht belonen in 2018 wensen in te voeren
De bijeenkomst zal worden geleid door DAJC HR Revolutie, en zal in het teken staan van informatievoorziening, het behandelen van vragen en het wegnemen van eventuele drempels. Ook zullen de uitkomsten van een eerdere bijeenkomst (met leden die prestatiegericht belonen reeds hebben ingevoerd) worden gedeeld, zodat leden die prestatiegericht belonen willen invoeren, niet tegen dezelfde knelpunten hoeven aan te lopen/ succesverhalen kunnen gebruiken voor de invoering van een nieuw beloningssysteem in de eigen organisatie.

Datum: donderdag 14 september 2017
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Arko Sports Media, Edisonbaan 14F in Nieuwegein (onder voorbehoud)
Aanmelden

Graag zien we uw aanmelding voor de bijeenkomst tegemoet. U kunt indien gewenst een collega meenemen.

Mocht u enkel interesse hebben in prestatiegericht belonen en nog niet toe zijn aan implementatie, dan kunt dit aangegeven op het inschrijfformulier. Wij nodigen u dan graag uit voor een kennissessie prestatiegericht belonen in het laatste kwartaal van dit jaar.

Vragen?
Mocht u op voorhand vragen hebben of suggesties willen aandragen voor de bijeenkomsten, laat het weten aan Marieke Audenaerde via m.audenaerde@sportwerkgever.nl of 06 123 74 614.

We verwelkomen u en/of uw collega's graag op 14 september aanstaande.

Nieuwsarchief

Nieuws

Nieuwsbrieven