Spring naar content

HelloFysio

De bewegelijke werknemer

Fysiotherapie op kantoor of in je woonkamer

Heb je pijn in je rug, last van je nek en heb je fysiotherapie nodig? Vanaf nu kan dat gewoon op kantoor of vanuit huis met HelloFysio, dé online oplossing voor fysieke klachten. Samen met partners Zilveren Kruis en HC Health biedt de WOS HelloFysio aan voor al haar leden. Zo heb je altijd een online fysiotherapeut tot jouw beschikking. Met HelloFysio kan je zelf aan de slag of kan je een afspraak maken met een gediplomeerde fysiotherapeut. 

Zelf aan de slag
HelloFysio biedt een gratis eerste hulp bij fysieke klachten. Werknemers hebben 24/7 toegang tot betrouwbare informatie over hun klachten. Op het gratis online platform staan 125 klachten beschreven en zijn meer dan 1000 video’s beschikbaar om zelf aan de slag te gaan. Zo kan je zelf de regie pakken op je eigen gezondheid. Het online platform is beschikbaar door te klikken op onderstaande link:

Online platform HelloFysio

Professionele hulp
Heb je toch de hulp nodig van een professionele fysiotherapeut? Maak dan gebruik van fysiotherapie op afstand. Zo kan je eenvoudig met een professionele fysiotherapeut aan de slag thuis of op je werk, via webcam, telefoon of internet. Dat is wel zo makkelijk. 

Voordelen HelloFysio

  • Je bespreekt jouw hulpvraag met gediplomeerde fysiotherapeuten;
  • Je hebt geen verwijzing nodig;
  • HelloFysio zorgt voor een snelle afspraak;
  • Je krijgt een persoonlijk behandelplan met oefeningen, tips en adviezen;
  • Je hebt regelmatig contact met de fysiotherapeut om de voortgang te bespreken. 

In 2013 heeft het Radboud UMC in Nijmegen onderzoek gedaan naar fysiotherapie op afstand. Patiënten die werden geholpen door deze vorm van fysiotherapie herstellen sneller. Bovendien krijgt HelloFysio een 8,2 als cijfer voor de behandeling. 

Kosten
Het online platform van HelloFysio is gratis beschikbaar voor alle leden van de WOS. Werknemers kunnen hier kosteloos zelf aan de slag met hun eigen gezondheid. Aan het gebruik van professionele begeleiding van de fysiotherapeut zijn kosten wel kosten verbonden voor de werkgever. De kosten voor persoonlijke begeleiding zijn vooraf vastgesteld voor het hele behandeltraject. Ook wanneer meer afspraken nodig zijn om van klachten af te komen blijven de kosten gelijk. Wanneer klachten werk-gerelateerd zijn kunnen werknemers met hun werkgever in gesprek over het vergoeden van de kosten.

Aan de slag met HelloFysio!
Wil jij gebruik maken van HelloFysio dan kan je direct aan de slag via het online platform!

Online platform HelloFysio

Wil je aan de slag met een van de fysiotherapeuten van HelloFysio, meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen en op te sturen naar secretariaat@hchealth.nl.

Let op! De facturatie van HelloFysio gaat altijd via de werkgever. Wil je gebruik maken van de professionele hulp van HelloFysio dan heb je akkoord nodig van jouw werkgever. Maak daarom voor aanmelding altijd goede afspraken over het gebruik van HelloFysio. 

Aanmeldformulier HelloFysio WOS

Meer informatie
Wil je meer weten over HelloFysio of heb je een vraag? Neem dan contact met op de WOS via info@sportwerkgever.nl of 026 483 44 50.